Bestyrelsesmøde d.20.6.19

Bestyrelsesmøde i Thorsborg torsdag d. 20/6-2019 Til stede: Fie, Bettina, Maria Referent: Maria

 Bestyrelsesmøde i Thorsborg torsdag d. 20/6-2019

Til stede: Fie, Bettina, Maria Referent: Maria

Sponsorater: Kommunen har sponsoreret 22000kr til nye lamper. Disse er indkøbt/bestilt, og vil snart blive sat op.

Ældredans: Pt. afholder Thorsborg ældredans én gang om måneden. Musikerne har spurgt om Thorsborg kunne være interesserede i at afholde to gange om måneden da vores beliggenhed er god for mange af de dansende. Vi har takket ja, da Fie og Helle er så søde at ligge en masse frivilligt arbejde i dette projekt. Dette bliver igangsat fra 1. Januar 2020 og vil have en prøveperiode på 3 måneder, for at se om tilslutningen er så stor som vi regner med.

God omtale 🙂 Fie fortæller at vi har fået 2 udlejninger til fester, pga god omtale af huset. Vi er meget glade for at det virker til at vores indsats med køkkenet har båret frugt.

Kommende ”små” projekter: Den gamle opvaskemaskine har været sat til salg flere gange, men er endnu ikke blevet solgt. Derfor er der nu lavet en byttehandel. Vi bytter opvaskemaskinen til en ny port i skuret (denne er ved at falde helt sammen) samt reparation af taget på skuret ( der er huller i taget).

Bestyrelsen har besluttet at shine entréen lidt op, så et par dage i uge 28 er afsat til at få malet. Det vil forhåbentlig give et bedre indtryk når man kommer ind ad døren, da vi lige nu taler om at der ser lidt ”snusket” ud.