Bestyrelsesmøde i Thorsborgs hovedforening og støtteforening. Tirsdag d 25/2-2020

Tilstede: Fie, Bettina, Lotte, Maria

Referent: Maria

Hoved foreningens bestyrelse:

Formand: Fie

Næstformand: Lotte

Kasserer/sekretær: Maria

Suppleant: Bettina

Vicevært: Philip Fie har søgt efter en frivillig vicevært og Philip, der bor i byen, har selv meldt sig på opgaven. Græsslåning: Niels Henrik Niels Henrik fortsætter med at stå for vedligeholdelse af disse.

Stor tak til jer begge for jeres frivillige hjælp 🙂

Orientering fra Fie:

En nabo har igen klaget til kommunen over støj fra musik og snak udendørs, i forbindelse med en privat fest afholdt i Thorsborg. Kommunen beder om et møde ang. dette. Fie og Lotte deltager i mødet. Fie vil i morgen den 26/2-2020 aftale en dato med kommunen for dette møde.

Der kommer udskiftning af to toiletter i Thorsborg indenfor nærmeste fremtid, da der er problemer med de eksisterende. Fie har to dage i træk observeret at der ligger store mængder vand på gulvet og håber at udskiftning af toiletterne kan løse problem.

Støtteforeningens bestyrelse:

Formand: Fie

Kasserer: Carsten

Bestyrelsesmedlemmer: Bettina og Maria

Suppleant: Lotte

Arrangementer: René Tuekær har besøgt ældredans, og havde haft en rigtig god oplevelse, hvilket han fortalte i mikrofonen, på dagen 🙂 Tak for besøget.

Kommende arrangementer: Loppemarked d 7/6-2020 kl 10-16 Der planlægges et loppemarked hvor nogle af Thorsborgs ting vil blive sat til salg.

Der er tale om service, stole osv. Samtidig vil vi inviterer kræmmere til at sætte deres egen bod op.

Juletræsfest d 27/12-2020 Efter den gode opbakning fra 2019 vælger vi at give det et forsøg til. Vi håber på ligeså god eller større opbakning fra nærområdet, da stemningen til sidste fest var helt i top…