Online booking forsamlingshus

Hvis du ønsker at reservere forsamlingshuset skal du blot markere en grøn dag i kalenderen og derefter udfylde og sende nedenstående formular. Når din reservation er godkendt vil du modtage en bekræftelse på den oplyste emailadresse.

Dine oplysninger videregives ikke til tredjepart, men kan deles med Støtteforeningen, som er en del af huset. Ved bestilling accepterer du således, vores brug af dine oplysninger, som kan bruges til at kontakte dig igen omkring fornyelse af fortsat medlemskab..

Gule dage er reservationer under behandling og de er midlertidig blokeret. De røde er bekræftede reservationer og kan derfor ikke bookes.

Medlemsskabet skal fornys hvert år fra og med lejen af huset, dvs. at booker man 2 år før, skal man betale medlemskab i det år man booker, samt det år man lejer huset.

Husk at der skal tegnes medlemsskab af Forsamlingshuset. Når depositum på kr. 1.000,  samt kr. 200,00 for medlemskab er modtaget senest 8 dage efter reservationen, Ved ungdomsfester er depositum 5000 kr. er det et krav at der er voksne over 30 år tilstede under hele festen. Der skal være så mange voksne at de til enhver tid kan holde skik på festen.på regnr. 6070 konto 0000 192 747 i Sparekassen Sjælland, låser vi din reservation. Der er plads til 149 personer i hele huset

Bonamat 5 liters kaffemaskine er ikke aktiv medmindre der er bestilt serverings personale fra Forsamlingshuset.

Der er dog 2 almindelige kaffemaskiner til rådighed

 

Hvis du/i har andre ønsker, så kontakt os på

Formanden Fies nr. 51927546

Kalender er ved at loade...
Powered by Booking Calendar